MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Tuesday, March 22, 2011

KEPUTUSAN "MY 2ND Giveaway"

Abang ikmal di ketuk dgn lesung,
Di ketuk pula oleh cik zuneta,
Sudah sebulan GA berlangsung,
Terima kasih buat yang turut serta. 

Zuneta & ikmal kejar rama-rama
Jatuh tergolek-golek malu rasanya
Adakah seminggu itu terlalu lama??,
Jadi zu sudah ada keputusannya.

Ikmal terkial-kial menangkap ikan,
Jatuh terperosok di celah titi,
Kepada yang menang tahniah di ucapkan,
Kepada yg kalah...jangan bersedih hati

AL-KISAH...
Ikmal: zu...kenapa duit dalam akaun mal ni dah tinggal sikit???
Zu    : tu la yang zu duk fikir ni...macam mana leh jadi sikit...pelik-pelik
Ikmal : aik...macam ne tau duit     dalam akaun abang sikit ni??? { sambil angkat kening dan mengaruk2 janggut seciput dia tu}
Zu     : e'eh...ye ke zu tau...mana ada la...zu ikut pe mal cakap je...
ikmal: aik...jangan nak berdalih...cepat gtau...
Zu : lau zu gtau...jangan mengamuk ye??
Ikmal : tak da la nak mengamuk tak bersebab...siap layan bagai puteri lagi tau...{ sambil bodek nak korek rahsia}
Zu: huhu...tul ni?? zu dah guna duit tuuuu...beli hadiahhh...
Ikmal: hadiah dekat sapa?? mal ke?? sukanya hati mal...dapat kenal zu...lau nak guna duit mal tu...nak beli hadiah untuk mal...tak kisah pun..tak mengamuk pun...{sambil menghulur tgn minta hadiah}
Zu : a'ah...bertuahkan dapat kenal zu...baik kan??
ikmal: baiknya...bertuah mal...{ masih menghulur tgn minta hadiah}
Zu : nape tangan ni?? zu beli hadiah tuk giveaway zu la....bagi kat kawan-kawan blogger..
Ikmal: APA??? habis duit mal...ni yang naik angin ni...
Zu: aik...tadi kata  " tak da la nak mengamuk tak bersebab"...ni nape?? marah ye cik abg??
Ikmal : Ni mengamuk bersebab la ni....bak balik duit mal..
Zu : Mal minta duit tu dari diorang yg tengah baca ni ye?? maaf...

Sudah cukup pembuka cerita, Jadi zu umumkan siapa yang memikat hati zuneta, setiap sudut entry zu sudah baca...jadi keputusannya sudah ada...

KATEGORI A
PEMENANG KEDUA - JURA RAHIM
* nak bljar quilling ye nia?? dengan syarat...panggil sis ye...tak mau aunty2...haha

PEMENANG PERTAMA - NIDA
*sis...zu kagum dengan kebolehan sis buat gurindam untuk zu...kagum sangat..zu nak fikir pantun 4 kerat pun ambil masa...apatah lagi gurindam & sajak yang sis buat...perfect sangat...cikgu bahasa melayu ke??


KATEGORI B -CABUTAN BERTUAH

nak tengok no anda terkena ke tak?? KLIK



kepada pemenang...sila email zu
ayang_zu179@yahoo.com.my

sila bagi id follower & url blog

Kategori A- sila bagi detail bookmark yang anda idamkan...
Kategori B - sila bagi detail kad yang anda idamkan...
dan no fon tuk bagi top up...

* kepada yang tak menang...jangan susah hati ye...setiap anda dapat 2 extra peluang untuk next GA...jika untung lebih...hadiah pun akan lebih banyak ye??...ok..selesai...opps lagi satu..masih ingat kempen beli sambil beramal?? akan tamat bulan ni...sekarang dah mencecah 3 angka...syukur sangat...

9 comments:

toyolkiut said...

tahniah buat semua pmenang..

Nida said...

Alhamdulillah.... terharu pula bila ada yang menghargai hasil tulisan Kak Nida.. thanks Zuneta... sangat-sangat bersyukur..

Pandai teka Kak Nida ni cikgu.. tapi Kak Nida cikgu Sains dan Biologi, insan sains berjiwa sastera..hehe

p/s : nanti Kak Nida emelkan mana yg perlu ye.. terima kasih sekali lagi

nEa FleriDa / nIL said...

alhamdlillah nmber nil terpilih..
jap lagi nil hantar emel yer :)
tq :)

Joel Leslie said...

dah hntr email :D thank u ! :)

jura-rahim a.k.a mrs tycoon said...

Sukanyer dah menang....nanti saya emelkan detail yer...2 hari cuti naik keje plak ada training...ni pun curi2 tgk...tunggu yer saya emelkan....yahooo....sukanyer dalam hati

suhaila said...

tAHNIAH PADA YG MENANG....nampaknye lum ada rezeki sue lagi.... ;)

zuneta said...

tahniah semua....sis nida...e'eh...betul la cikgu...wah..wah...tul zu teka ye?? berjiwa sastera ye...patutla...tabik!!!

sis jura- tahniah ye...zu tunggu email sis...

Joel- tahniah juga...

Nea- tahniah juga...nnti join lagi ye

toyol - mekasih singgah komen...nnti masuk ye next GA...nak wat simple je lepas ni...

zuneta said...

sis sue: tak pe sis...nanti leh cuba lagi..zu pun tak sabar nak masuk GA sis yg kedua tau...yg lepas tu pun zu tak bertuah...huhu..

Joel Leslie said...

yg card tu ada x apa2 pertanyaan lagi utk sy ? detail dh cukup x ? btw, boleh x ada number 26 mcm yg kad seashell kamu tu dlm kad sy tu ke ? hehehe. kalau x leh, xpe.. :) klu blh nak kat depan number 26 and my full name Joel Leslie Anyie dlm bentuk quiling *mcm kad seashell awk tu .. cantikk ! :)

aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...