MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Thursday, November 17, 2011

KAD 041 - DOOR SIGN/PLAQUE









 Bertemakan warna BIRU, terhasil satu lagi door sign. Tempahan dari ibu untuk anaknya....mula-mula pening kepala, tak tau nak letak apa dekat door sign ni...mula2 terfikir barbie, tapi bukan senang nak quilling barbie, mau berlubang jari zu...haha...jadi zu bagi pendapat dekat si ibu, apa kata kita buat ada piano, not2 muzik...?? SETUJU!!! jadi ni hasilnya...


CODE:    041
SAIZ:    A4
HARGA PENGENALANRM20.00 (offer price)(  RM17 SEKEPING UTK PEMBELIAN  lebih 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 





Bookmarks BO38-B048









Bookmark datang balik...hehe...dah lama orang order ni..tapi hari ni baru sempat upload gambar...
Untuk lihat lebih jelas, sila klik gambar ye?? 


CODE:    Seperti diatas
HARGARM2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 5PCS)
*background mounting board RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Wednesday, October 12, 2011

WB001 & WB002 - Wedding Bookmark { Majlis Akad Nikah }

CODE : WB 001
{ Bahagian Depan}

{ Bahagian Belakang}

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CODE : WB002
{Bahagian Depan}

{ Bahagian Belakang}

Kali ni zu upload gambar wedding bookmarks@ kad jemputan kahwin ala-ala bookmark...untuk pemilik ini, bookmarks ni digunakan untuk majlis akad nikah. Harusla bertema LOVE kan?? Roses adalah permintaan pelanggan. Saiz bookmark ni sama je macam bookmark sebelum ni zu buat...boleh rujuk dekat sebelah kanan bahagian LABEL cari BOOKMARK. Alamat telah di "blur"kan...

CODE:    WB001 & WB002
HARGARM2.50(  RM1 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 100PCS)
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


* harga masih boleh dirunding mengikut kuantiti yang ditempah.

Thursday, October 6, 2011

KAD 040 - HAPPY ANNIVERSARY










Kali POP UP card ye....luar dia simple sahaja, bertemakan BIRU. Dalam dia, 1st time zu cuba buat rumah tu...agak susah bagi zu, sebab pada mulanya...bumbung lari dari rumah...nampak macam baru kena tsunami je...dah betul2kan sikit...ok dah...Kartun lelaki dan perempuan mengambarkan orang yang menerima dan memberi kad ni...MYVI tu pula...adalah kereta dan rumah, adalah impian mereka...Semoga kekal dan berbahagia ye??



CODE:    040
SIZE : Separuh A4
HARGA: RM 24.00 (  RM20.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 20PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING & Pop Up 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


Berminat??

ayang_zu179@yahoo.com.my


Tuesday, October 4, 2011

FOR SALE : Embosser Punch, Craft Punch & Lace Sticker

SALE!!! SALE!!! Jualan Datang Lagi....stok yang sebelum ni...semua dah habis ye..lau berminat sila email

ayang_zu179@yahoo.com.my


Code : Craft Punch 
Harga RM10.00
Design lain : LOVE, RIBBON , BUNGA 


RM 10.00 SETIAP SATU PACK
UKURAN : RUJUK GAMBAR
CODE : LS 01 ( ATAS )
LS 02 ( BAWAH)


CODE : EMBOSSER 2
RM 15.00 SATU PACK


* ni cara nak guna...

SEMUA ADALAH
STOK TERHAD!!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!!

Thursday, September 8, 2011

HF003- Frame { ANIS }






CODE:    HF003
SIZE : 4R
*HARGA PENGENALAN
HARGA: RM 18.00 (  RM12.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Tuesday, September 6, 2011

FM 002- FM 005 - FRIDGE MAGNET





Fridge Magnet datanggggggg....sebelum ni sempat buat satu design je kan?? ni ada lagi tambahan...memang tak boleh lari dari bunga....tak kreatif sangat...!! Fridge magnet ni 100% kertas ye, pelapik FM ni zu guna mounting board...dan belakang dia of course ada magnet. Jika nak design lain dari ini...boleh je...email zu...yang atas ni, sudah ada pemiliknya ye...



CODE:    FM002-FM005
HARGARM5.00(  RM4 SEUNIT UTK PEMBELIAN 5 UNIT)
SAIZ:  3 inci { W} x 2 inci { H}
FREE: FREE POSTAGE { Normal Post }
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

PERHATIAN!!!! Kepada Pelanggan


PERHATIAN!!!!

Kepada regular customer atau bakal jadi customer...sila ambil perhatian.
Mulai 9hb nanti...zu akan hadkan pengambilan tempahan anda...
Sebab zu kini, adalah full time student....master dekat USM
Zu takkan terima tempahan urgent lagi..kiranya...hari ni order...lusa dah nak...memang tak sempat nak pos!!! Tapi jika anda area USM { Main Campus }...boleh dipertimbangkan...
Semua tempahan zu ambil akan zu ikut due date yang anda nak...



Wednesday, August 24, 2011

KAD 039- Selamat Hari Lahir { Kartun}









Kad ini pula, bertemakan kartun..spongebob dan patrick star...kad selamat hari lahir, warna tema UNGU...dalam ada pop up kek..ni tuk bebudak ni..harap suka...


CODE:    039
SIZE : 
10.5 cm  (W) x 15 cm (H)
HARGA: RM 8.00 (  RM6.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 20PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Berminat??

ayang_zu179@yahoo.com.my

KAD 038 - Hanging Card





Kali ni tempahan dari kenalan adik zu, al maklumla,,,dia jadi ejen..kiranya makan komisen dari zu..permintaannya simple..tapi nak buat dia..memang mata ngantuk je...bulat2 kecil dan padat...dah jadi permintaan customer, kena buat la kan?? warna tema PINK...ni lebih kurang hanging card...kad yang boleh digantung. Zu guna mounting board sebagai background...harap suka...!! 




CODE:    037
SAIZ:    Separuh A4 { Menegak }
HARGA PENGENALANRM18.00 (  RM17 SEKEPING UTK PEMBELIAN  lebih 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 

Monday, August 15, 2011

KAD 037- Happy Birthday { SuperMan}










Kali ni...permintaan dari Anis...agak unik..sebab dia nak ada lambang SUPERMAN...Zu buat quilling dekat lambang tu...dan ayat Super Friend di letakkan bawah lambang..bagi menggantikan Superman. Dalam kad agak banyak benda yang anis nak letak...harap susunan zu tak berserabut. Anis minta dalam kad...ada KEK + DSLR CAMERA + GAMBAR DIA  dan juga beberapa ayat serta no 21 simbolik hari lahir sahabatnya. Kad ini, zu pos kepada penerima kad tersebut...jadi anis hanya order dari zu...zu pos kepada sahabat dia terus...

CODE:    037
SIZE : Standard
HARGA: RM 24.00 (  RM20.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Berminat??

ayang_zu179@yahoo.com.my

aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...