MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .
SELAMAT DATANG KE ZUNETA's CARD CRAFT!!! ANDA TERCARI-CARI KAD BUAT TERSAYANG??? DISINI ANDA AKAN DAPAT SEGALA YANG ANDA HAJATI,,, KEPADA PELANGGAN, PEMBAYARAN SEPENUHNYA PERLU DILAKUKAN..
TIADA BAYARAN!!! TEMPAHAN ANDA TIDAK AKAN DI LAYAN!!!
**** HARGA KAD DITENTUKAN BERDASARKAN SAIZ, DESIGN, MATERIAL dan TAHAP KESUKARAN.

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Friday, October 11, 2013

KAD 066 - TAKE CARE







Wah...ini pertama kali zu buat quilling tuk gitar...kad ni bertemakan "TAKE CARE"...Gitar tu atas permintaan customer, dengan hiasan agak simple...tapi memakan masa lama untuk membuat PELANGI di dalam kad....Vespa tu pun atas permintaan customer...simple tapi penuh makna....


CODE : 066
SAIZ : Separuh A4 
HARGA :
RM 30 termasuk kos pos laju RM6 ke semenanjung

Jika berminat..

SMS/ WHATSAPP/ EMAIL SAHAJA

zuneta179@gmail.com
0124935342


KAD 065 - SPECIALLY FOR YOU




Kad atas ni bertemakan warna MERAH + HITAM...dan rekaan atas ni, 100 % kehendak customer, melalui lakaran yang dia telah bagi kepada zu....sekiranya anda ada rekaan yang anda inginkan selama ni..sila silalah beritahu zu...jika zu mampu buat zu akan beritahu, jika tidak mencapai tahap kemahiran zu...maaf sangat2...

CODE : 065
SAIZ : Separuh A4 
HARGA :
RM 30 termasuk kos pos laju RM6 ke semenanjung

Jika berminat..

SMS/ WHATSAPP/ EMAIL SAHAJA

zuneta179@gmail.com
0124935342



KAD 064- HAPPY ANNIVERSARY



 Anda inginkan gambar dilekatkan dalam kad tempahan anda macam atas ni...mudah je, cuma beritahu zu...dan email gambar tersebut dan beritahu saiz gambar yang anda inginkan...Warna tema kad atas ni MERAH + PINK

CODE : 064
SAIZ : Separuh A4 
HARGA :
RM 30 termasuk kos pos laju RM6 ke semenanjung

Jika berminat..

SMS/ WHATSAPP/ EMAIL SAHAJA

zuneta179@gmail.com
0124935342




KAD 063 - HAPPY BIRTHDAY ABANG





Assalammualaikum....sudah lama sangat zu tak upload gambar kad...terlalu banyak dalam simpanan, tapi masa je selalu tiada...kali terakhir zu upload masa promosi kad raya beberapa bulan lepas...sampai ada customer SMS tanya, zu ambil order ke tak lagi sekarang....still open macam biasa...tapi terhad!!!!
Berbalik kepada kad atas ni....depan quilling LOVE...semua design adalah permintaan customer...dalam kad ada LOVE goyang-goyang yang terhangat dipasaran....TERLAJAK LARIS...kihkih...macam kenal je ayat ni...Warna tema BIRU + PUTIH....


CODE : 063
SAIZ : Separuh A4 
HARGA :
RM 30 termasuk kos pos laju RM6 ke semenanjung

Jika berminat..

SMS/ WHATSAPP/ EMAIL SAHAJA

zuneta179@gmail.com
0124935342







Wednesday, June 19, 2013

TEMPAHAN KAD HARI RAYA 2013 - QUILLING





Tempahan Kad Hari Raya 2013 telah dibuka....tempahan awal sangat dialu-alukan yeeee...ini contoh design kad hari raya terdahulu, jika nak anda nak ubah warna atau design kad, boleh sajaaa...no problem...yang paling femesss kat zuneta card craft ni...adalah kat ketupat atas tu....design terbaru akan dikeluarkan dalam waktu terdekat...terima kasih....

Contoh kad terdahulu : SINI

Berminat?? sila SMS 0124935342...atau email : zuneta179@gmail.com

Harga mengikut material dan kuantiti yang dipesan....

Saturday, March 30, 2013

PROMOSI KAD : RM10.00 sekeping







Promosi RM10.00 sahaja bagi sekeping kad bersaiz separuh A4, Promosi ini sah bagi permintaan design dihadapan kad sahaja, di dalam kad adalah kosong....!!! Tawaran PROMOSI RM10.00 sekeping ini terhad untuk 20 orang PERTAMA sahaja!!! Tidak termasuk kos penghantaran pos laju, RM6.00 Semenanjung RM9.00 Sabah/Sarawak. Berminat?? SILA TINGGALKAN MESEJ dengan BUTIRAN BERIKUT : 

TEMA (birthday, love, congratulation) :
WARNA TEMA:
DESIGN YG DIINGINI DI HADAPAN KAD : 


Berminat boleh PM ke  http://www.facebook.com/ZunetaCardCraftHandmade
SMS - 012-4935342

* promosi berakhir 12/04/2013.

”


Tuesday, January 15, 2013

KAD 062- I LOVE YOU (SUPERMAN)





Kad atas ni, boleh dikatakan kad paling glemerrr kalah artis la dekat blog ni, dah tak terkira dah, berapa dah zu buat SUPERMAN ni....pelik eik, kenapa org minat SUPERMAN ni, SPIDERMAN, BATMAN ke...tak de ke minat?? Kalau bahagian dalam kad paling femesss juga, adalah yang jenis LOVE goyang-goyang ala pening tuuu....hehehe....terbangggg duluuuuu la....ada kecemasan!!!

CODE:    062

SIZE : SEPARUH A4

TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Berminat??

zuneta179@gmail.com
0124935342




KAD 061- Happy Birthday (Party)





Ini adalah tempahan untuk birthday party....setiap huruf yang dibuat adalah bersaiz separuh A4, jadi ada perkataan HAPPY BIRTHDAY...kegunaan dia?? aaahh...macam kat gambar bawah ni...ala, benda alah yang duk gantung dekat dinding tu...kihkih...Tempahan ini, zu ambil caj ikut berapa huruf yang digunakan, ....tengok la kad atas, ada rerama terbang lagiiii...ada bunga dekat penjuru kad....berminat??

credit: google

CODE:    061
SAIZ:    Separuh A4
*harga berbeza mengikut saiz, material dan design
TEKNIK : QUILLING  

Berminat?? email ke...

zuneta179@gmail.com
0124935342
zuneta



aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

CRAFT ZONE

Blogger news