MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Thursday, October 11, 2012

KAD 059 - Selamat Hari Lahir {Roses}






Kad ni adalah dari pelanggan lelaki juga...jadi bila penerima dia perempuan, kena la ada roses ye tak?? Nama penerima dikaburkan atas permintaan customer atas sebab-sebab tertentu....kad ni bersaiz A4 dan warna tema yang selalu jadi pilihan HITAM, MERAH, PUTIH. Jom LIKE page Zuneta Card Craft...link page ada sebelah kanan sidebar ni ye...

ODE:    059

SIZE :  A4
HARGA:  RM50 with postage *boleh dirunding jika kuantiti banyak
FREE:  -


STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)





KAD 058 : Happy Birthday {FAFA}





Kad atas ni adalah dari pelanggan lelaki ye...sebenarnya agak susah dan jarang nak dapat customer laki yang akan order buat teman wanita,isteri atau tunang dia...kad atas ni bersaiz A4, tetapi malangnya....cerita sedihnya, kad atas ni bila sampai ke tangan customer zu, sudah patah dua....ni 1st time jadi macam ni, al maklumla...nak kejar due date tarikh kad ni lagi...jadi macam ni lagi...kenapa la abang posmen?? customer buat aduan kat Pos laju, tapi tak nak tanggung pe2...serius zu rasa bersalah...dan tak tau nak handle macam mana bila jadi macam ni, sebab ni pertama kali sejak Zuneta Card Craft beroperasi dari tahun 2010..last sekali, capai kata sepakat dengan customer....terhasil kad lagi satu dekat bawah ni....
`
`




Dengan tema warna yang sama PINK, UNGU dan SILVER sikit.....terhasil kad yang lebih kurang sama, tetapi saiz zu telah kecilkan menjadi separuh A4, mula-mula customer nak bayar harga kad ni, tetapi tak pe la...zu bagi free je, tanda maaf la kiranya...

`

ODE:    058
SIZE : A4
HARGA:  RM30 with postage 
*boleh dirunding jika kuantiti banyak
FREE:  -

STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)



aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...