MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Saturday, May 28, 2011

BOOKMARKs - Dyana

Seminggu dah zu tak update blog ni...ada lagi beberapa kad yang zu belum sempat upload...ni je zu sempat nak share hari ni...dari order customer yang sebelum-sebelum ni....semua design baru..zu akan upload dan diberi kod baru...senang sikit nanti kalau ada orang nak order kan...Zu super...super busy.. sibuk sesangat...huhu...tengok je list tempahan sebelah ni...nampak macam sikit je...tapi...zu bukan robot ye....hadiah GIVEAWAY...dalam proses ye...zu takkan lupa punya...jangan risau....



BO35


BO36


B037

Tuesday, May 17, 2011

BOOKMARKS - Dahiya



Tempahan ni...sama je macam tempahan sebelum ni..cuma zu nak tunjukkan...Setiap bookmark anda boleh minta zu design atau letak nama seperti gambar di atas...entry ni cuma sebagai info je...ni adalah tempahan dari Dahiya.



Wednesday, May 11, 2011

BOOKMARK B034

Bookmark ini menggunakan background warna hijau muda...ni atas permintaan cik Dyana...dan yang ini juga merupakan salah satu hadiah yang zu taja bagi 6th Anniversary GA @ kakyong.com ... jadi kepada yang masih belum join...sila ke laman kak yong ye...DUE DATE 15/05/2011 !!



CODE:    B034
HARGARM2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 5PCS)
*background mounting board RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


KAD 021- HAPPY ANNIVERSARY




bahagian dalam kad...happy...happy...
belakang kad...ada label zuneta card craft
Kad anniversary ni adalah milik kak ngah sebagai hadiah giveaway zu hari tu...Masih kekalkan number di hadapan kad...cuma perkataan " happy anniversary" zu buat ala ala tembus...zu guna puncher untuk buat tu...simple je kad ni...saiz kad ni separuh A4 (standard size)...

Jika ada yang nak order..dengan warna,design dan tema yang berbeza...

ayang_zu179@yahoo.com.my



BOOKMARK B033


Bookmark kali ni adalah menggunakan background warna hijau muda...ni atas permintaan cik Dyana...dan ini juga merupakan salah satu hadiah yang zu taja bagi 6th Anniversary GA @ kakyong.com ... jadi kepada yang masih belum join...sila ke laman kak yong ye...DUE DATE 15/05/2011 !!
 Bunga atas ni sangat kecil...lebih kurang 1cm.....sangat kecil..tak sempat nak ukur...


CODE:    B033
HARGARM2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 5PCS)
*background mounting board RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)






Monday, May 9, 2011

HIASAN KULIT BUKU - NIL


Hiasa kulit buku atas ni adalah milik pemenang kategori B...cik Nil ....pemenang ni minta zu buat hiasan kulit buku yang ada bunga dan sedikit LOVE...jadi macam atas ni la hasilnya...dan pemenang dah dapat hadiah ni...ada yang nak order ke???

Email
ayang_zu179@yahoo.com.my

* harga akan ditetapkan mengikut saiz.

BOOKMARKs - Nida & Jura

Credit original design : http://increations.blogspot.com

Ni adalah hadiah bagi 2nd Giveaway zu hari tu...bagi pemenang kedua...sis jura...pemenang kedua bagi kategori A....ni permintaan sis...merak....dia nak sebijik macam ni, jadi zu tak boleh nak hampakan permintaan pemenang...taraaaa...dah siap dan pemenang dah dapat hadiah tu...dengan hadiah sampingan yang lain...


Penanda buku ni, adalah milik JUARA giveaway zu...sis nida nak ada bunga dan juga rama-rama...belakang penanda buku ada " sayangku mizah,azi dan anis"...ni pun dah sampai kepada pemenang dengan hadiah USB hub tu ye...jaga elok-elok my little man zu tu...haha

Thursday, May 5, 2011

Sampul Duit Raya {handmade} - SAMPLE

Sampel sampul duit raya {handmade}...untuk hari raya nanti...kenapa anda wajib ada sampul daripada zuneta card craft??
1. Handmade {quilling} - jika tak nak quilling pun tak pe
2. Sebagai Kenangan kepada penerima
3. harga boleh dirunding
4. Sampul Duit Raya ni..hanya terdapat di zuneta card craft!!!
5. Tiada minimum order

Sebelum anda meneliti sampel ni...sila la jangan tersenyum atau ketawa...sebab zu memang lemah bab-bab nak edit gambar...tangan ni macam kartun...jadi ni gambaran je tau...sebab ada orang bertanya tentang sampul duit raya..jadi zu lukis la sendiri...zu baru siap 2 contoh je...dalam otak ni banyak lagi sebenarnya...nanti zu tunjuk lagi...mungkin yang real punya la...!!

klik pada gambar untuk lebih jelas
S001- ni sample je, jadi mungkin apa yang dihasilkan tidak sama...kiranya 90% akan sama macam atas!! Gambar bunga & daun atas tu...tu adalah bunga dan daun quilling {3D} macam design bunga sedia ada...kepada yang tukar kepada pelita...pun ok...


klik pada gambar untuk lebih jelas
S002- Sampul duit raya handmade ni..agak simple...nampak kan corak bulat-bulat tu?? zu dah kata zu tak tau nak edit...tu sebenarnya corak retro { teknik quilling juga} nak tengok corak retro zu pernah buat?? KLIK



CODE:    S001 & S002
SIZE : 3 inci (H) x 3 inci  (W)
HARGA: RM 0.70 setiap keping ( beli melebihi 30pcs akan dapat murah)
Harga masih boleh dirunding
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


SEBARANG PERTANYAAN: EMAIL

ayang_zu179@yahoo.com.my

Tuesday, May 3, 2011

Tempahan Kad Raya DIBUKA!!!!


Awalnya!!! Mesti anda kata macam tu kan??
Jangan kata awal...pejam celik...kejap je sampai syawal...
Lagipun cik TK ada tanya....tempahan kad raya di buka atau tidak??
Jawapannya!!! YA...di buka je...!!
Tentang zu sambung belajar tu....zu baru je minta tempat...belum tentu dapat lagiii...
Tapi makin lama fikir..rasa otak dah berkarat nak sambung!!!
Jika dapat zu pergi la ye...tempahan jalan seperti biasa....cuma jika kad anda terlalu rumit zu nak buat...tolong buat tempahan 1 minggu lebih awal!!! 

IDEA bukan senang dapat sayang oiii...

Tentang Kad RAYA ni...ermm..zu masih terfikir-fikir nak buat design apa...ketupat..pelita...apa lagi ye?? Jika anda ada idea...dan ingin kad atas daya kreativiti anda,...sila email 

ayang_zu179@yahoo.com.my

Jika bajet anda serendah RM6.00 pun zu boleh buat kad tuk anda...jika nak murah lagi...lagi kecil la kad tu...hehe...harga zu tetapkan ikut saiz kad, berapa rumit zu nak buat, dan juga kuantiti barang yang zu guna tuk menghias kad tersebut...

UPDATE!!!
Zu juga menerima tempahan sampul duit raya...harga ditentukan
1. Saiz sampul
2. Corak Quilling yang anda inginkan { jika ingin quilling}
3. Background

Harga serendah RM0.80 akan ditawarkan...tuk 1pcs kepada yang beli banyak!!!
Harga masih boleh dirunding ikut bajet dan design yang anda inginkan
Contoh sampul duit raya masih dalam proses

* hadiah 2nd GA semua dah di pos...kecuali joel...hehe...tahun depan la ye?? 




Monday, May 2, 2011

BOOKMARKs- Dida

H
I
J

K

L

M

N
Seperti bookmarks sebelum ini...ini adalah order dari pelanggan zu...semua penanda buku ini adalah republish...jika ingin tengok semua code asal penanda buku ini, sila pergi ke LABEL ( right sidebar) pilih penanda buku....jika ingin buat tempahan selain tema bunga sila email
ayang_zu179@yahoo.com.my


CODE:    Sila nyatakan ABJAD
HARGA: RM2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 5PCS)
*background mounting board RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
*jika beli by SET : 1 SET RM7 tidak termasuk kos pos ekspress
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  READY MADE - hari ini bayar...esok zu pos!!!!

JIKA SUKA...SILA LIKE FACEBOOK...TQ






BOOKMARKs - Dida

A

B

C

D

E

F
G
Penanda buku atas dan seterusnya nanti adalah order dari cik dida...dida order 1 design ada 3 warna yang berbeza, tema bunga masih menjadi permintaan, jadi jika anda nak lari dari corak bunga...sila email je zu ayang_zu179@yahoo.com.my
dan beritahu design yang anda inginkan!!!! bookmarks ni semua republish dari penanda buku sebelum ni...jadi zu takkan letak code yang baru...code atas ni {sila abaikan}....sesiapa nak order...sila beri ABJAD sebelah gambar je...jika nak beli secara SET...SET A,SET B dan seterusnya...pun boleh...


CODE:    BY SET A,B,C,D,E,F & G
HARGA: RM2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 5PCS)
*background mounting board RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
*BELI BY SET : 1 SET RM7  tidak  termasuk kos pos ekspress
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  ready made...bayar hari ni...esok leh pos!!!! 

Jika suka...sila LIKE facebook bawah ni....



aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...