MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Wednesday, March 28, 2012

KAD 045 - HAPPY BIRTHDAY - Superman









Kad Superman masih menjadi pilihan customer zu, jika sebelum tempahan yang sama seperti KAD INI!!!  (klik untuk imbas kembali), cuma design je berbeza sikit...nak ada LOVE pula didalam kad...luar simple je, dalam je zu buat lain sikit...macam ada LOVE tergoyang-goyang dekat tengah kad tu...comel tak??  


CODE:    045
SAIZ:   Separuh  A4
HARGA : RM20.00 
*harga berbeza mengikut saiz, material dan design
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 


KAD 044 - HAPPY ANNIVERSARY - WEDDING










Kad kali ini ialah KAD ULANGTAHUN PERKAHWINAN atau HAPPY ANNIVERSARY customer zu, pemberian dari isteri untuk suami nya...kad ni jika tidak dibuka bukaan kad adalah bersaiz A4, jika dibuka panjangnya mencecah 60cm lebih kurang. Kad ni bertema LOVE, dan ada bunga-bunga sikit.... Customer nak pop out LOVE...jadi zu letakkan...susunan gambar diatas adalah dari majlis akad nikah, persandingan, honeymoon dan ehem..ehem...mengandung...sweeeettt!! Gambar semua dicuci oleh zu...termasuk harga kad sekali ye?? TEMA warna untuk kad ini ialah MERAH, UNGU dan HIJAU.

CODE:    044
SAIZ:    A4
HARGA : RM50.00 
*harga berbeza mengikut saiz, material dan design
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING  & POP UP


Berminat??? ayang_zu179@yahoo.com.my






Thursday, March 8, 2012

KAD 043- HAPPY WEDDING DAY





Ni bukan kad biasa tau...nak kata kad, rasanya bukan kut...hehe...customer ni order khas untuk kawan dia yang bakal berkahwin...tetapi, dia suruh zu buat satu design atas kertas A4, tujuan dia...untuk letak dalam frame...oooo...faham dah kan?? TEMA adalah FLORA dan WARNA - WARNI. Maka terhasil kad yang akan dimuatkan kedalam frame bersaiz A4, bahagian yang paling lama nak disiapkan adalah nama bakal pengantin...fuhhhh...!!! 

CODE:    043
SAIZ:    A4
HARGA : RM24.00 
*harga berbeza mengikut saiz, material dan design
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING  


Berminat??? ayang_zu179@yahoo.com.my



KAD 042 - HAPPY BIRTHDAY NAZLI




Kad kali bertemakan bentuk hati  LOVE, bentuk kad ni adalah permintaan customer zu sendiri...dia tak nak pattern yang design petak macam biasa tu...warna tema yang sering jadi pilihan customer zu adalah HITAM + MERAH, kenapa ye?? romantik kut?? stok warna ni selalu je cepat habis tau...tak pe, syukur rezeki zu...!! Kad ni untuk buah hati dia la kan, NAZLI...


Di dalam kad zu letak pop up kek, atas permintaan customer juga....zu takut nak memandai...lain la jika customer tu kata, ikut kepakaran dan idea zu la..zu akan guna idea zu, dan jelaskan kepada customer yang zu akan buat itu ini sebelum zu buat...jika setuju baru zu teruskan...!! 





CODE
:    042
SAIZ:    A4
HARGA
*harga berbeza mengikut saiz, material dan design
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING  & POP UP


HF005- Frame {NADYA}





CODE:    HF005

SIZE : 4R
HARGA: RM 20.00 (  RM15.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)



HF004- Frame { BALQIS}







Sudah lama zuneta's card craft tak update blog...tempahan memang ada...tapi semuanya belum sempat upload...senarai order sebelah side bar kanan ni pun tak berupdate tau....jadi tempahan tahun lepas punya...lama dahhhh..bersawang dah ni..baru sempat tunjuk dekat sini....enjoy ye...maaf, kekangan masa...
Tema handmade frame atas ni adalah LOVE...merah dan hitam, servis cuci gambar semua zu yang lakukan sendiri..customer hanya perlu attach gambar untuk zu cuci dan siap!!!!



CODE:    HF004
SIZE : 4R
*HARGA PENGENALAN
HARGA: RM 20.00 (  RM15.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)



aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...