MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Friday, July 29, 2011

KAD 032 - KAD HARI RAYA - Ketupat { Comel Version }



Kad raya lagi...SAMPLE juga...disebabkan ada yang email dan tanya kad raya yang murah-murah...ye la, yang sebelum ni semuanya RM8.00...jadi kali ni..zu kecilkan sikit saiz kad raya...comel la...suka tengok dia...Zu ada survey kat pasaraya kelmarin, tengok harga kad raya yang comel-comel cam ni...RM2.50, tapi cetakan mesin la kan....tapi dekat Zuneta Card Craft, handmade ye....ni nampak tangan zu ni?? zu buat guna tangan ye...!!! Baca detail bawah untuk tahu saiz dan harga...berminat?? email je...tiada minimun order. 


* Jika nak ubah warna background, ubah apa sahaja...boleh je...email zu ye?? 


CODE:    032
SIZE : 14.5 cm  (H) x 8 cm (W)
HARGA: RM 5.00 (  RM3.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 20PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


Return Customer : RM4.00 je untuk sekeping....


Berminat??

ayang_zu179@yahoo.com.my

KAD 031- KAD HARI RAYA - Pelita






Kad ni hanya sample je...dah ada permintaan, jadi zu kena buat la....selalunya, zu akan buat bila ada tempahan je....jika sebelum ni KETUPAT, kali ni PELITA....kalau dah raya, nak letak apa lagi?? pening kepala...haha...
Lepas ni....masjid pulak....mercun ke...

CODE:    031 { SAMPLE}
SIZE : 
10.5 cm  (H) x 15 cm (W)
HARGA: RM 10.00 
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


Berminat??

ayang_zu179@yahoo.com.my

Thursday, July 28, 2011

SR001 - Sampul Duit RAYA



Sampul Duit Raya pun dah datang juga....ni tahap simple gila dah buat ni...tiada QUILLING pun...
Sampul ni khas untuk not RM50 tanpa di lipat...Ayat di depan sampul boleh di tukar...warna ribbon boleh di tukar...kertas je...tak boleh ye..sebab design ni je ada...nanti zu upload lagi ye...

SILA BACA DETAIL HARGA DI BAWAH UNTUK MENDAPAT DISKAUN



CODE:    SR001
SIZE : Not RM50.00
HARGA: RM 1.00 setiap keping
RM 0.90 pcs jika beli melebihi 6 keping
RM 0. 70pcs jika beli 12 keping
RM 0.50 Jika beli melebihi 30 keping 

RETURN CUSTOMER : RM 0. 40 sekeping dan FREE SEKEPING KAD RAYA!!!

FREE:  FREE POSTAGE { NORMAL POST}
TEKNIK : -
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)



SEBARANG PERTANYAAN: EMAIL


ayang_zu179@yahoo.com.my

KAD 030 - KAD HARI RAYA - KETUPAT








Kad raya dah datang ni....ada KETUPAT lagi...ketupat tu quilling ye...penat juga nak anyam..hehe...Warna tema hijau yang zu gunakan untuk kad hari raya ni....Beli lagi banyak...makin MURAH ye...sila baca detail di bawah. 



CODE:    030
SIZE : 
10.5 cm  (H) x 15 cm (W)
HARGA: RM 8.00 (  RM6.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 20PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Berminat??

ayang_zu179@yahoo.com.my



Monday, July 25, 2011

HF002- Frame { FUZA }







Siapa kata Frame hanya untuk letak GAMBAR?? anda silap...hehe..
Frame atas ni..di datangkan dengan handmade kad zu yang INI, frame ni adalah hadiah hari jadi bagi sahabat customer zu ye...Menggunakan tema biru...frame ni adalah bingkai plastik dan ada cover dengan kaca bahagian depan macam frame biasa yang ada di kedai...Nama penerima frame ni..FUZA, zu quilled padat dalam huruf tu...dan nak tambahkan seri frame ni..zu letak rama-rama yang berterbangan...nampak tak dia terbang...kepak2 dia zu sengaja biar terangkat-angkat...



CODE:    HF002
SIZE : 5R
*HARGA PENGENALAN
HARGA: RM 20.00 (  RM18.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

* jika berminat dengan frame macam ni...warna yang ada TERHAD kepada warna HIJAU, BIRU dan PINK...!! Harga ditetapkan ikut saiz frame dan bahan yang di gunakan...

Thursday, July 21, 2011

KAD 029 - Happy Birthday








Kad Happy Birthday di atas adalah satu set dengan satu Frame...tapi frame tu, zu tunjuk next entry ya...
Customer minta warna tema Biru + Hitam + Putih...Bagi zu kad ni simple, hiasan depan kad...tak de la berat sangat dengan quilling..hanya perkataan HAPPY sahaja zu guna quilling yang simple...Bahagian dalam kad, ada POP UP cake...kek biru lagi tu..tak tahu la rasa apa kek ni..hehe...Ayat di tambah atas permintaan customer... zu letak quilled flower dekat kek...lilin...dan tidak lupa juga, zu letakkan tempat untuk pengirim tulis ucapan untuk penerimanya...dan zu guna rubber stamp " TO YOU FROM ME" dan ditemani rama-rama...



CODE:    029
SIZE : Standard
HARGA: RM 20.00 (  RM18.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING  + POP UP
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Berminat??

ayang_zu179@yahoo.com.my

* jika anda selalu singgah sini, pasti anda perasan harga kad yang ada pop up...zu dah tetapkan harga RM20 bagi saiz standard...jika bajet anda sikit, harga kad di atas masih boleh dikurangkan ,,tapi saiz kad akan lebih kecil...dan ingin murah lagi..sehingga RM5..boleh je...tapi tiada POP UP dalam kad...

HADIAH PEMENANG - Sudah POS


Pengumuman....hadiah bagi GA 6th Anniversary Kak Yong, semua zu dah selamat pos minggu lepas ye...
Sebarang masalah sila email zu atau kak yong..Harap semua hadiah selamat sampai ke tangan pemenang dan jika dapat sila inform pihak penganjur. Kepada pemenang GA11...jangan risau...hadiah anda akan di pos ikut due date yang anda beri kepada zu...jika ada sebarang pertukaran rekaan kad atau bookmark yang anda inginkan sila email ye...terima kasih...

Monday, July 18, 2011

KAD 028 - SELAMAT HARI BAPA








Kad tempahan kali ini adalah bertemakan minat ayahnya...bola sepak dan peminat Manchester United.
Warna tema yang di minta adalah hijau + hitam + putih + merah. Di bahagian depan kad, SELAMAT HARI BAPA { Happy Father's Day} , sebenarnya...zu terlupa nak selitkan warna merah pada kad ni...jadi nasib baik bila quill dekat BAPA, baru teringat...jadi tambah dekat situ je...!! Button bola sepak tu, zu order online..fuhhh...penat mencari, baru jumpa...button tu zu letakkan dalam frame warna hijau...Jika perasan, riben sisi sebelah kiri kad, zu ikat dan lilit ala-ala tali kasut...!! Bahagian dalam kad, of course kena letak logo MU kan..ada sikit kata-kata azimat dari anak untuk ayahnya, Logo Manchester United zu buatkan dalam bentuk pop up..simbol LOVE melambangkan " SAYANG AYAH" dan zu tambah 2 biji bola yang tengah melantun...bawah tu ala-ala rumput la...dan yang paling SPECIAL tentang dalam kad ni..." GLOW in the DARK



CODE:    028
SIZE : Standard
Handmade Greeting Card- Manchester United Greeting Card
HARGA: RM 20.00 (  RM18.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING  + POP UP
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


Wednesday, July 13, 2011

HF001 - HANDMADE FRAME





Handmade frame ini adalah tempahan dari customer zu, 
ini adalah hasil pertama zu buat, sebab customer nak frame..dan dia percaya dekat zu untuk buat...jadi...hasilnya macam ni..frame yang di atas adalah untuk wedding kawan dia...cantik tak untuk my 1st trial?? Semua handmade tau, belakang dia untuk sokongan gambar...zu guna felt fabric, dan juga foam sheet...



CODE:    HF001
SIZE : 4R
*HARGA PENGENALAN
HARGA: RM 15.00 (  RM12.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


*hadiah giveaway, zu dah pos...ada sesetengah yang bungkusan ada masalah sikit dengan pos ekspress, dah return kembali kepada zu...jadi zu akan pos kembali dalam minggu ni guna pos biasa...tak faham dah dengan pos ekspress ni, cerewat lak...huhu..

aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...