MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Wednesday, June 29, 2011

FOR SALE : Embosser Punch & Wood Clip

Kali ni zu nak jual beberapa item untuk card making...comel je...
Siapa cepat dia dapat tau...sebab stok tak banyak...
*klik gambar untuk lihat lebih jelas
Embosser..gunakan macam gambar atas ni...kita press alat tu dekat paper, dan akan wat corak tu timbul...
Ada 8 Design berbeza ye...

Ni hasil zu buat...kita just ganti dekat alat yang macam ala-ala gunting tu...

Ada Pertanyaan Atau Berminat??

Email
ayang_zu179@yahoo.com.my

* SOLD OUT!!! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SILK STICKER {L}
Lebar 35mm 
1 Meter

RM 2.80

SILK STICKER {S}
Lebar 16mm 
1 Meter

RM 2.50

* SOLD OUT*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Heart Clip
Warna : Pink & Red
Harga  : RM 2.00 per pack

* SOLD OUT*

Wood Clip ( DIGIT)

Harga  : RM 4.00 per pack

* untuk abjab pun ada...

* Siapa Cepat dia Dapat STOK TERHAD*



Wood Clip { Lady Bird}

Harga  : RM 4.00 per pack
Ada 12 ekor ladybird...

* Siapa Cepat dia Dapat STOK TERHAD*




Ada Pertanyaan Atau Berminat??

Email
ayang_zu179@yahoo.com.my

KAD 027 - Selamat Hari Ibu


 Di hadapan kad...





 Dalam kad


Pull Card...with hidden message

Surprise...Happy Birthday...simple cake je...

Kali ni adalah kad Selamat Hari Ibu, dah lama lepas...zu baru sempat upload gambar...kad atas ni adalah Pull Card with hidden message...Ini adalah tempahan dari ishah, dia minta zu buat kad dua dalam satu...pening juga mulanya fikir...1st sebab dia nak kad ni untuk happy mother's day...2nd kad ni juga untuk "Happy Birthday"...fikir dan fikir...zu buat macam atas ni la...depan kad ...zu letak Selamat Hari Ibu...dan gambar secawan kopi dan karipap { ni ada kaitan dengan ibu customer zu }...dan bila bahagian dalan zu still tak tunjuk langsung ada unsur-unsur birthday kan?? zu letak ala-ala sejambak LOVE tu...jika perasan, ada ribbon biru diatas untuk ditarik....jadi..bila tarik kad tu..maka LOVE tu akan bergerak dan menegak...dan...nampak tak kertas ungu ada SMILE tu...sebenarnya saja biar kosong, untuk cik ishah tulis something untuk mom dia...bila dia angkat kertas ungu tu....baru la...nampak simple kek tu...kek tu simple sangat, sebabnya...jika hias terlampau sangat..permukaan kertas jadi tebal, dan LOVE tu takkan gerak...tersekat-sekat...


CODE:    027
SIZE : Standard Size { separuh a4}
HARGA: RM 20.00 (  RM18.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING + Pop Up
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Monday, June 13, 2011

KAD 026 - 26 {Joel Leslie}




Ni adalah hadiah giveaway buat Joel, tema biru + hitam + putih...kad ni macam kad SINI dan SINI
Mula-mula nak wat corak macam " J " tu...tak padat sangat...tapi bila fikir...dah lama Joel tunggu kad ni...jadi dapat ilham dari dua blog ni...nampak comel la pulak..bila buat padat kan?? tapi dua orang crafter ni lagi terer...dah tahap PRO... 

feel free to visit this blog...



Senarai Pemenang GA 6th Anniversary


Senarai 10 pemenang bagi Giveaway 6th Anniversary dah diumumkan....jadi kepada peserta boleh singgah ke blog penganjur SINI ....wajib singgah..mana tau anda yang bertuah kan??

TAHNIAH....


Sunday, June 12, 2011

KAD 025 - Lady Bird { ZULIZA}

credit : giantbomb.com



Kali ni...kad atas ni bukan rekaan atau sentuhan tangan zu...zu cuma tolong ajar je basic nak buat...ni hasil adik zu...ok la kan?? Dia memang obses dengan lady bug...black + red!!! Tersangat gilerrr....!!! Rasanya dia nak buat door sign ni...kata dia la...!!
Ada orang berminat ke??
Boleh email zu

ayang_zu179@yahoo.com.my

Friday, June 10, 2011

KAD 024 - Selamat Hari Ibu

Kad atas ni merupakan tempahan cik tina, macam entry sebelum ni...combination warna yang dia nak agak pelik la bagi zu ye...warna Ungu, Kuning dan Pink...fikir punya fikir...buat la cam gini, ada dia bagi contoh design...sebab dia dah biasa dengan zu...jadi tak de la habis masa nak fikir tentang design tu...cuma nak main 3 warna tu...rasa janggal semacam...hehe...apa-apa pun cik tina suka...ok la tu kan?? Dalam ada simple heart Pop Up...ala senang sangat buat ni...anda pun leh cuba buat sendiri...kemudian hiaskan sikit heart...tak de la nampak kosong kan...

CODE:    024
SIZE : 10.5 cm  (W) x 15 cm (H)
HARGA: RM 7.00 (  RM6.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING + Pop Up
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Monday, June 6, 2011

KAD 023- Happy Mother's Day




Ini adalah kad yang diorder dari cik Tina juga {regular customer}...design ni, dia yang tunjukkan contoh dekat zu...jadi zu buat apa yang dia nak....Happy Mother's Day...dah lama lepas, tapi baru sempat upload...sebab duk siapkan order kad raya dan hadiah GA11...Warna Tema...PINK & MERAH...letakkan rama-rama bagi naik seri sikit, button dan ribbon...dalam dia zu biarkan kosong...tapi hiaskan sikit la ye...


CODE:    023
SIZE : 10.5 cm  (W) x 15 cm (H)
HARGA: RM 5.00 (  RM4.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE:  Free Postage (normal post)
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)




KAD 022- Happy Birthday



Kad ni adalah tempahan cik TINA....regular customer dah...dia tempah 3 keping...tapi next entry zu tunjukkan. Happy birthday card...bertema biru dan inginkan pop up cake...dia nak bungkusan hadiah...jadi letak la sikit hadiah dekat depan...harga kad ni, adalah ikut bajet cik Tina...cuma nyatakan je, berapa bajet anda...zu akan buat kad ikut bajet anda...!! Zu tambahkan sedikit button dekat kad ni..dan rama-rama...


CODE:    022
SIZE : 10.5 cm  (H) x 15 cm (W)
HARGA: RM 8.00 (  RM7.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING + POP UP
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)





aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...