MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Tuesday, April 26, 2011

HADIAH 2ND GA ( SUDAH POS )

Hadiah zuneta card craft 2nd giveaway sudah dipos...
tapi hanya 3 orang pemenang zu dah pos...
Sis Nida - POS LAJU
Sis Jura - POS LAJU
Nea - POS EKSPRESS
( JIKA BUNGKUSAN DAH SAMPAI...SILA beritahu zu..sepatutnya akan sampai esok...dan jika ada buat entry khas untuk hadiah...bagitau ye...zu akan linkkan dari sini ke blog anda....)...tak de entry pun tak pe...terima kasih dan tahniah ye...harap suka apa yang zu bagi..sis nida dan sis jura...bungkusan USB HUB dan creativity for kids...zu terpaksa buka dan check sama ada elok ke tak sebelum pos...tak nak sampai benda yang dah rosak!!!

Dalam proses 98% lagi nak siap
Kak Ngah - akan guna pos ekspress

Joel - masih kena tunggu ye dear...baru siap susun abjad...hehe...dah bagitau...lau design tu...lambat sikit...hehe...tak de la sampai tahun depan ye...

* zu masih mencari lagi seorang pemenang GA11...masih tidak email zu...zu nak detail greeting card ni...lau lambat...lambat la siap...sebab bersusun orang tunggu hadiah ni....hehe...zu nak cari agen atau reseller...ada sapa2 berminat tak?? anda nak keluar modal atau hanya nak makan komisen dari zu?? sekarang zu hanya ada beberapa orang reseller...



Friday, April 15, 2011

6th Anniversary GA @ kakyong.com


Assalammualaikum....jangan terkejut ye...kenapa la banyak sangat giveaway sejak-sejak akhir ni di blog Zuneta Card Craft...zu bukanlah penganjurnya...tapi sekadar penaja...ulang sekali lagi hanya PENAJA HADIAH!!!

Kali ni...penganjur adalah KAK YONG...nak tengok hadiah dan berapa orang yang akan menang??...nak tengok syaratnya?? perlu la ke laman penganjur...SINI...siapa yang tak bertuah GA zu dulu...boleh cuba yang ni pula...

nak join?? klik SINI

SEGALA PENYERTAAN PERLU DI HANTAR KE SINI ( PENGANJUR)

* zu mencari follower ke 179 { no.kesukaan zu yang zu nanti sejak bulan lepas} ...FOLLOWER TERSEBUT ialah LISA VS KHUSAIRI ...url blog dia tak de la...sape2 kenal...inform dia ye...ada hadiah tuk dia...



Wednesday, April 13, 2011

HADIAH GIVEWAY- dalam proses....

Jangan kata zu lupa ye tentang hadiah tu....
Zu ingat tau...dan masih tengah buat...
Tuk pemenang kategori A...
Awal minggu depan hadiah anda akan di pos...POS LAJU ye...sila bagi alamat yang ada penghuni tuk tandatangan nanti...hehe
Bagi kategori  B akan pos yang mana zu siapkan dulu...maksudnya bukan serentak...
Joel...anda punya permintaan...zu akan ambil masa yang lama tau...harap bersabar ye...

* lau rasa tak puas hati..sila email zu ye....hehe...mana tau ada kan?? harap semua berjalan lancar macam 1st Giveaway dulu...


Friday, April 1, 2011

KAD 020 - HAPPY ANNIVERSARY


mesti tuan punya gambar  rasa sungguh popular kan?? tau dah...dia mesti suka...
Kad anniversary, zu terima tempahan dari en.fathi ye..saiz kad ni besar A4...best sangat berbincang dengan customer kali ni...senang la di bawa berbincang...majoriti pelanggan zu, kebanyakan perempuan...tapi ni 1st customer lelaki ye...gambar kad ni pun dari customer sendiri...nak di pendekkan cerita...zu kalut sangat buat kad...nak kejar due date...sampai terlupa nak snap gambar..terima kasih bebanyak ye sudi email gambar kad ni...lama juga la zu tunggu...

Tengah kad ada dua jenis pop up...ada yang hati yang di tulis FALONIA...dan lagi satu hati bentuk rangka...mungkin gambar kurang jelas sikit...jadi zu ambil contoh apa zu buat...bila kad atas ni..di buka sehabis-habisnya...hati tu akan nampak macam ni...

CREDIT PICTURE : GOOGLE [nampak kan?? kad perlu di buka bagi mendatar sehabis yang boleh...baru love tu akan nampak tegak & cantik]
Anda nak tengok dalam bentuk video?? ni contohnya ye??...KLIK {credit video : youtube}
Testimonial : klik untuk pembesaran...


CODE:    020
SAIZ:    A4 
HARGARM30.00 (  RM28 SEKEPING UTK PEMBELIAN  lebih 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING & POPUP

FM 001 FRIDGE MAGNET -QUILLED FLOWER

NEW ITEM!!! FOR SALE!!!!
FRIDGE MAGNET
1 UNIT =RM5.00
BELI 5 UNIT = RM20 




NEW ITEM!!!! fridge magnet here...dah lama berangan nak buat fridge magnet sendiri...jadi terhasil la satu FM sekarang...tempahan di buka sekarang...antara fridge magnet yang zu boleh buat..
1. FLOWER
2.LADY BUG
3. RAMA-RAMA
4. NAMA ( TIDAK MELEBIHI 6 HURUF) 
5. masih difikirkan....anda ada idea?? 

CODE:    FM001
HARGARM5.00(  RM4 SEUNIT UTK PEMBELIAN 5 UNIT)
SAIZ:  Diameter (6.5cm)
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)



aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...