MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Thursday, March 31, 2011

BOOKMARK B032

CODE:    B032
HARGARM2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 5PCS)
*background mounting board RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

BOOKMARK B031



CODE:    B031
HARGARM2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 5PCS)
*background mounting board RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Wednesday, March 30, 2011

BOOKMARK B030

Bookmark ni zu gabungkan rama-rama dengan lady bug...ni order dari cik tina..dia minta zu designkan macam ni...jadi ni hasilnya...

CODE:    B030
HARGARM2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN lebih 5PCS)
*background mounting board RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

KAD 019 - DOOR SIGN/PLAQUE


Kali ni zu terima tempahan lain sikit dari sebelum ni...penanda yang gantung dekat pintu tu...
Semua idea sepenuhnya dari customer...zu tak ubah apa-apa...sebab dia ada bagi lakaran kat zu...zu tambah rama-rama je kut rasanya..warna tema pink+putih+purple...

CODE:    019
SAIZ:    A4
HARGA PENGENALANRM20.00 (offer price)(  RM17 SEKEPING UTK PEMBELIAN  lebih 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING 

*tempahan di buka sekarang...selagi harga promosi diadakan...selepas ini...harga asal akan di gunakan..anda jimat RM10 dengan harga promosi ini...

Thursday, March 24, 2011

KAD 018 - SEASHELL

luar kad.

dalam...ada pop up cake
label zuneta card craft di belakang kad

Kali ni...birthday card...order dari cik nani...dia bagitau nak ada shell,pop up,pearl...jadi ni la hasilnya...susah juga nak cari seashell...mula-mula cari online je..ada tak seashell tiruan...memang ada jumpa...tapi tak de ruang nak letak pearl tu....manik je tu..pengganti pearl, akhirnya zu ambil keputusan pergi pantai bersih je kat pulau pinang nak kutip shell...bawa balik dalam 1 beg plastik..puas hati zu...tak jauh pun dekat je dari umah zu nak g sana...mula-mula cik nani minta warna tema hitam & merah...tapi kemudiannya zu cadangkan warna hitam+biru+putih...baru padan dengan seashell kan? jadi dia setuju...

Pop up kat dalam..birthday cake...haha...tinggi ye?? 4 tingkat...jadi...lilin letak 2 batang je...ada shell lagi melekat kat cake....hehe

Bajet sebenar cik nani ni...RM40 ke atas tau...tapi disebabkan kad ni cik nani minta saiz separuh A4...jadi harga dah jadi semakin murah la...jadi sape ada bajet RM10 pun zu boleh buat kad yang sama..tapi kecik sikit dari ni...apa-apa pun..semua kehendak anda...zu boleh je ikut...bagitau je bajet ye..pandai la zu aturkan apa yang sesuai...


CODE:    018
SAIZ:    12.5 CM x 21CM  
HARGARM24.00 (  RM20 SEKEPING UTK PEMBELIAN  lebih 5PCS)
FREE:  -
TEKNIK : QUILLING & POPUP



*cantik tak 24 tu?? huhu...1st time cuba ni...pe2 pun...cik nani puas hati...suka sangat lau customer suka...berbaloi g cari sea shell tengah-tengah malam dengan family..sambil tengok penang island kat seberang laut...



Tuesday, March 22, 2011

KEPUTUSAN "MY 2ND Giveaway"

Abang ikmal di ketuk dgn lesung,
Di ketuk pula oleh cik zuneta,
Sudah sebulan GA berlangsung,
Terima kasih buat yang turut serta. 

Zuneta & ikmal kejar rama-rama
Jatuh tergolek-golek malu rasanya
Adakah seminggu itu terlalu lama??,
Jadi zu sudah ada keputusannya.

Ikmal terkial-kial menangkap ikan,
Jatuh terperosok di celah titi,
Kepada yang menang tahniah di ucapkan,
Kepada yg kalah...jangan bersedih hati

AL-KISAH...
Ikmal: zu...kenapa duit dalam akaun mal ni dah tinggal sikit???
Zu    : tu la yang zu duk fikir ni...macam mana leh jadi sikit...pelik-pelik
Ikmal : aik...macam ne tau duit     dalam akaun abang sikit ni??? { sambil angkat kening dan mengaruk2 janggut seciput dia tu}
Zu     : e'eh...ye ke zu tau...mana ada la...zu ikut pe mal cakap je...
ikmal: aik...jangan nak berdalih...cepat gtau...
Zu : lau zu gtau...jangan mengamuk ye??
Ikmal : tak da la nak mengamuk tak bersebab...siap layan bagai puteri lagi tau...{ sambil bodek nak korek rahsia}
Zu: huhu...tul ni?? zu dah guna duit tuuuu...beli hadiahhh...
Ikmal: hadiah dekat sapa?? mal ke?? sukanya hati mal...dapat kenal zu...lau nak guna duit mal tu...nak beli hadiah untuk mal...tak kisah pun..tak mengamuk pun...{sambil menghulur tgn minta hadiah}
Zu : a'ah...bertuahkan dapat kenal zu...baik kan??
ikmal: baiknya...bertuah mal...{ masih menghulur tgn minta hadiah}
Zu : nape tangan ni?? zu beli hadiah tuk giveaway zu la....bagi kat kawan-kawan blogger..
Ikmal: APA??? habis duit mal...ni yang naik angin ni...
Zu: aik...tadi kata  " tak da la nak mengamuk tak bersebab"...ni nape?? marah ye cik abg??
Ikmal : Ni mengamuk bersebab la ni....bak balik duit mal..
Zu : Mal minta duit tu dari diorang yg tengah baca ni ye?? maaf...

Sudah cukup pembuka cerita, Jadi zu umumkan siapa yang memikat hati zuneta, setiap sudut entry zu sudah baca...jadi keputusannya sudah ada...

KATEGORI A
PEMENANG KEDUA - JURA RAHIM
* nak bljar quilling ye nia?? dengan syarat...panggil sis ye...tak mau aunty2...haha

PEMENANG PERTAMA - NIDA
*sis...zu kagum dengan kebolehan sis buat gurindam untuk zu...kagum sangat..zu nak fikir pantun 4 kerat pun ambil masa...apatah lagi gurindam & sajak yang sis buat...perfect sangat...cikgu bahasa melayu ke??


KATEGORI B -CABUTAN BERTUAH

nak tengok no anda terkena ke tak?? KLIK



kepada pemenang...sila email zu
ayang_zu179@yahoo.com.my

sila bagi id follower & url blog

Kategori A- sila bagi detail bookmark yang anda idamkan...
Kategori B - sila bagi detail kad yang anda idamkan...
dan no fon tuk bagi top up...

* kepada yang tak menang...jangan susah hati ye...setiap anda dapat 2 extra peluang untuk next GA...jika untung lebih...hadiah pun akan lebih banyak ye??...ok..selesai...opps lagi satu..masih ingat kempen beli sambil beramal?? akan tamat bulan ni...sekarang dah mencecah 3 angka...syukur sangat...

Wednesday, March 16, 2011

BOOKMARKS B029

Bookmark yang terakhir untuk minggu ini...lepas ni..kita akan tunggu entry lain ye??...lepas ni...ada satu card...tema biru...
" MISSING YOU"....tunggu ye...

CODE:    seperti di atas
HARGARM 3.50(  RM3 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background nipis (220gsm) RM2.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


BOOKMARKS B028 - PURPLE KITTEN

Meowww...haha...new theme, terkeluar dari flower theme...kelakar la buat kucing ni, purple kitten?? weird?? ...mmg new beginner ni...
ni pun order from sis jieda...

CODE:    seperti di atas
HARGARM 3.50(  RM3 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background nipis (220gsm) RM2.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Tuesday, March 15, 2011

BOOKMARK B026 & B027



Ni pun order dari sis jieda...yang B027 tu...jenis quilling C_ _ _...agak2 sapa leh teka apa sebenarnya quilling C_ _ _  ni?? zu bagi 1 bookmark percuma jika dapat comment kat sini dan jawapan yang tepat. Jelaskan caranya sekali ye?? haha...ada orang nak jawab tak? UPDATED!! dah ada pemenang...nak tau jawapan?? tengok dekat comment bawah ni..congrats..

CODE:    seperti di atas
HARGARM 3.50(  RM3 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background nipis (220gsm) RM2.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


BOOKMARKs BO25a & B025b

Ini adalah tempahan dari sis jieda...ni adalah sambungan dari entry yang bawah ni...jadi masih ada permintaan tema bunga...maka zu hasilkan bunga terbaru...zu kata ni bunga lavender...tapi mak kata padi...huhu...kasihannya... harga ni berbeza dari bookmarks sebelum ni, sebabnya...bookmarks kali ni, zu guna mounting board..lebih tebal dari A4 biasa (220gsm) yg zu guna sebelum ini..

CODE:    B025a & B025b
HARGARM 3.50(  RM3 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background nipis (220gsm) RM2.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

BOOKMARKs - JIEDA



CODE:    B024
HARGARM 3.50(  RM3 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background nipis (220gsm) RM2.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Friday, March 4, 2011

KAD 017- GIFT TAG { THANK YOU}

ni contoh zu ambil dari MR google...lebih kurang cam ni la kegunaan dia ye...

credit pic: MR google

Kali ni zu wat small tag untuk door gift...customer leh je order warna @ design yg anda inginkan...macam atas ni, zu guna teknik stamping ye..luar & dalam kad... zu gunakan teknik quilling...sbb tu dah jadi kemestian blog zu...if xsuka quilling ni, semua tu boleh dirunding...tak le sekejam mana...berbalik kepada moto blog ni " MADE WITH LOVE" muahhhh...hehehe..

CODE:    017
SIZE : 6.3 cm  (H) x 5 cm (W)
HARGA: RM 1.00 (  RM0.80 SEKEPING UTK PEMBELIAN >20PCS)
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)




aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...