MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Saturday, February 26, 2011

BOOKMARK B023

Ni adalah bookmarks yg terakhir tuk bulan ni ye, ala bunga sakura jgk la, tapi ni warna gelap sikit...mgkin dah nak mati kut...habis musim bunga sakura dah ni......ni tuk FIZAH...wah...tempahan tuk bulan ni mmg BANYAK...smpai xterkejar dah...skrg leh rehat dah sikit...leh tumpukan dekat GA yg zu anjurkan...jgn lupa join ye?? dan jgn lupa jgk kempen membeli sambil beramal tuk adik hairuman ye?? anda boleh klik di sidebar..


CODE:    B023
HARGARM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background tebal (mounting board) RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)




BOOKMARK B022

CODE:    B022
HARGA: RM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background tebal (mounting board) RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)



BOOKMARK B021

Bookmark tema bunga lagi...hehe...ni sbnrnya design baru khas tuk fizah...pegang je kertas, jadi cam ni..mmg xde rancang pe2 dah...lagipun dia nak rush kan...xde masa dah nak fikir2 pe lagi...simple je...

CODE:    B21
HARGA: RM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background tebal (mounting board) RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

BOOKMARK B020


Bookmark ni..adalah dari bookmark BOO1...jadi di republish lain la...lebih jelas gambar dia dari sblum ni..

CODE:    B20
HARGARM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
*background tebal (mounting board) RM3.50
* nak tambah quote RM4.00
FREE: -
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Tuesday, February 22, 2011

KAD 017. I'M SORRY


Order dari madiey...harap suka ye?? zu dah wat pelbagai warna tuk roses tu...jambangan bunga mmg sesuai tuk say sorry kan??? quilled roses ye...


CODE:    017
SIZE : 21 cm  (H) x 15 cm (W)
HARGA: RM 10.00 (  RM9.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE SETEM RM 0.50
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Saturday, February 19, 2011

"ZUNETA CARD CRAFT 2ND GIVEAWAY"

Seperti yang zu kata dulu...zu akan wat next GA kan?? disebabkan dah gtau kat entry sebelum ni...bila genap FOLLOWER ke 100, zu akan wat GA...semua leh join tapi bersyarat la ye...disebabkan zu suka no.9..jadi kita mula hari ni la ye??

SYARAT WAJIB:

  1. Bagi blogger, Follow blog Z'craft & Zircon on9 Shop ( blog yg taja hadiah), kepada yang tiada blog..email zu kata anda nak join...CHAT BOX xlayan!!!!!
  2. Buat entry dgn tajuk " Zuneta card craft 2nd giveaway" link kan ke entry ni ye. Bagi yg tiada blog...guna alternatif lain spt Twitter, facebook, & pe2 lagi la yg leh anda heboh2kan ttg GA ni
  3. Copy banner atas yg xcomei tu...kat entry anda ye...link kan balik ke entry ni
  4. Jangan LUPA letak banner kat sidebar dan di link balik ke sini... ( xwajib kepada bukan blogger)

SYARAT TAK WAJIB
ok...sekarang ni syarat tak wajib pulak...if anda buat, anda dapat banyak peluang lagi nak menang...
mcm ni caranya
  1. Add blog Z'CRAFT kat bloglist anda ( 1 PELUANG)
  2. Post dekat wall FACEBOOK/TWITTER anda ( 1 PELUANG) * sila sertakan link ye...
  3. TAG sekurang2nya 2orang ( 1 PELUANG)
ok...jika anda nak buat semua atas ni..nama anda akan tersenarai sebanyak 4 kali...xfaham tnya ye?? ...so pilih la yg mana rasa anda nak wat ye...
Kepada nama peserta yg join 1st GA dulu...yg zu senaraikan dulu...akan dpt 1 peluang lagi...total 5 KALI nama anda tersenarai

TARIKH TUTUP

19/03/2011

PENILAIAN PEMENANG

1. KATEGORI A- ENTRY yg kreatif...teramat kreatif...& unik serta menambat hati zu...

2.KATEGORI B- Cabutan bertuah 



* SILA ISI URL ENTRY anda @URL facebook @ twitter di MR FROG (inlinkz)-{add your link} kat bawah ni...if xberfungsi...baru comment kat entry...zu akan semak berapa peluang yg anda layak ye??


*****UPDATED ...LIST PESERTA yang terkini & HADIAH ...
KLIK SINI








Thursday, February 17, 2011

PERHATIAN!!! MEMBELI & BERAMAL

 
ENTRY kali ni...bukan la tentang kad @ bookmark ye...tapi hanya ingin umumkan...setiap hasil jualan kad @ boomark dari ZUNETA CARD CRAFT...akan disedekahkan sebahagian kepada MUHAMAD HAIRUMAN BIN MISKON...atau lebih dikenali sebagai hairuman..beliau telah ditimpa kemalangan akibat renjatan elektrik..sehingga 50% hampir melecur...& amat memerlukan bantuan kewangan untuk memulihkan beliau...adik hairuman ni..anak yatim piatu sejak umur 5 tahun lagi...anak ke 4 daripada 6 adik beradik, manakala dua kakaknya OKU... sesiapa nak tau lebih lanjut KLIK  & KLIK


Sebenarnya, terdetik hati zu hari ni nak buat macam ni..."membeli sambil beramal", sebab semalam tengok bersamamu...rasa hiba sangat la...zu rasa cara ni je zu mampu tolong...sbb zu pun masih mencari kerja..jadi zu bertekad...tuk sesiapa yang order akan datang, zu akan sedekahkan separuh jumlah tu tuk adik hairuman...& zu akan kumpulkan sampai hujung bulan depan....lau pun xseberapa je apa yang zu nak bagi ni..tapi sekurang2nya dapat ringankan beban.. kepada sesiapa yang nak derma terus ke  acc beliau..sila rujuk bawah ni...

(kakak)018-3807867 – Maryuni Bt Miskon.

No akaun: 1620 30632 448 (Maybank)

A/C : 1257-0000203-529 (CIMB)

Alamat: No 28, Jalan Desa Mawar 2/11,

Seksyen 2. Taman Desa Mawar,

45500 Tanjong Karang, Selangor.




*zu dah SMS sis maryuni...& dia setuju pe zu wat..msg dia berbunyi macam ni " t.kasih atas keperihatinan zu semoga ALLAH memberi rahmat ke atas kita semua" dan dia juga sahkan..no acc atas ni betul ye...rasa mcam nak bagi kad je...tapi tema apa yg sesuai??? fikir2...

Tuesday, February 8, 2011

BOOKMARK B019

Ni bookmarks yang di order oleh cik tina jugak...tema sakura...suka x?? hehe...simple je...


CODE:    Seperti di atas
HARGARM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST)
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

HIASAN KULIT FOLIO - ZUMIRA

Ni hasil kerja adik zu...zumira, tuk folio dia...bukannya zu xnak buat dekat dia...tapi tak da masa..sebab tempahan kad masih ada lum siap lagi, tambah2 pop up card...memang ambik masa sikit & pening kepala nak buat...jadi ajar dia cara quilling tu..maka hasilnya macam ni...minat sangat ngan bunga sakura...ni hasil adikku..

BOOKMARKS- FLOWER THEME

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT LEBIH JELAS....
 KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT LEBIH JELAS....
KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT LEBIH JELAS....


 KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT LEBIH JELAS....

Penanda buku @ bookmarks dekat atas ni adalah order dari cik tina...ok...zu dah letak code, senang lau nak order nanti kan?? cik tina minta tema bunga...jadi hasilnya..macam kita tengah duduk dalam taman la...macam2 bunga yang berlainan zu dah hasilkan ni...antaranya, ada kekwa,matahari,teratai, blue roses, red roses dan macam bunga yang zu tak tau wujud ke tidak lam dunia ni...hehehe..

Ada yang tanya bookmark ni tahan ke letak dalam buku??? leh tahan..jangan risau, dia takkan kemek@ penyek...sebab quilling yang timbul2 tu...keras jika kena cara buatnya..jangan di pijak2 sudah la...confirmla bookmark tu kemek...lau tak faham, tanya zu ye?? 


CODE:    Seperti di atas
HARGARM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST)
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

* jika anda inginkan penanda buku yang lebih keras { bukan quilling tu}...yg background dia tu...sila bagitau zu, zu akan guna mounting board...HARGA: mounting board+ ada wording @ quotes... zu akan kenakan harga berbeza dari yang biasa...nanti zu update lain...

Monday, February 7, 2011

BOOKMARKS


Akhirnya siap juga tempahan dari kartina...nnti esok zu akan wat entry tuk bookmark ni...
Tina minta penanda buku yang comel ni, dengan bermotifkan bunga...

~THANKS~
KARTINA

Thursday, February 3, 2011

KAD 016 - HAPPY MOTHER'S DAY ( SHERA)


Kad selamat hari ibu ini di buat khas tuk pemenang GA yg bulan lepas...khas buat shera..
Shera nak kad untuk mamanya...dan warna tema yg diminta...MERAH+HITAM ...dan bentuk LOVE...jadi hasilnya macam ni la...


CODE:    016
SIZE : 10.5 cm  (H) x 15 cm (W)
HARGA: RM 8.00 (  RM7.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Tuesday, February 1, 2011

KAD 015 - CORPORATE CARD

 
Tempahan dari madie..dia request satu corporate card...mula2 mmg blur bila dgr corporate card..dah xtau nak design apa yang sesuai...akhirnya, lepas bertungkus lumus...dlm satu malam...dapat idea ni..mula2 wat design tunjuk kat madiey..hnya ada satu baju...tapi bila dah wat...jadi 2 helai baju lak...nak tau nape???
sebabnya....

KAD NIIII SAIZ DIA BESARRRRRR...SAIZ A4...besar 1-2 inci besar sikit dari A4..xsmpat lak ukur ukuran yg tepat...dah pos pagi tadi...minta2 esok dapat ye??? kad ni mmg urgent request...ermm..susah jgk lak..sbb keje mcm ni, perlukan masa..CUBA tengok pic atas ni...zu ada wat satu pocket card...kiranya, sampul bagi kad tu...zu guna mounting board...susahhhhhhhhhh...sampai pening kepala...& rasa nak pitam wat dia ni...tapi tu lah hasilnya...nasib baik la..zu wat hobi zu ni...secara full time, jadi lau urgent pun..zu still leh wat...maklumla...zu still mencari keje...ada keje kosong x??? kasihanilah diriku

CODE:    015
SIZE : A4 + 1 inch...xpasti ukuran...opps..terlupa ukur
HARGA: RM 30.00 (  RM28.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: -
TEKNIK : QUILLING + POP UP
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

THANKS 
~MADIE~



aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...