MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Thursday, January 27, 2011

KAD 014- SWEET RAINBOW

Kad seterusnya...bertemakan pelangi dan burung pe ntah...he2...berisi betul burung ni...
pelangi macam biasa la ada 7 warna, ada sikit awan dan hujan renyai...nampak x ye??
kad ni khas buat nurhafiz...harap dia suka...ni kad paling lama & susah jgk nak wat...dari semua segi susah..nak susun corak pelangi tu memakan masa...jom tgk apa kata penerima kad ni...{KLIK}

CODE:    014
SIZE : 15cm (H) x 10.5 cm (W)
HARGA: RM 10.00 (  RM9.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)



Wednesday, January 26, 2011

BOOKMARK B004

Bookmark kali ni...adalah milik pemenang GA dari zircon on9 shop....
warna tema hijau & bertemakan family...

CODE:    B004
HARGARM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST)
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Monday, January 24, 2011

KAD 013 LADYBUG & FLOWER

Kad bertemakan flora & fauna...he2..leh request binatang lain...burung ke, pepatung ke...
bunga cam lain pun leh...semua ikut kehendak anda..

CODE:    013
SIZE : 15cm (H) x 10.5 cm (W)
HARGA: RM 8.00 (  RM7.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


Sunday, January 23, 2011

KAD 012- khas buat amoi

Kad bertema friendship & amoi telah minta pinky card...rasa lebih elok campur merah sikit kan???
ni nak panggil bunga pe ntah, tulip ka??? Ada lak sekor burung sesat,,burung cenderawasih kut..kemain lagi ekor & kepak dia tu...hahaha.. nak tgk pe kata amoi >>>{KLIK}


CODE:    012
SIZE : 15cm (H) x 10.5 cm (W)
HARGA: RM 8.00 (  RM7.00 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Saturday, January 22, 2011

BOOKMARK B003

Penanda buku ni, adalah hadiah wat miera...pemenang dari zircon on9 shop, zu buat seperti dia minta...
ada bunga & ladybug...


CODE:    B003
HARGARM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST)
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)



KAD 011-khas buat ummu

Kad ni simple je..bertemakan kasih sayang seperti yg ummu nak..special sikit, zu letak sekuntun bunga, dan ada quilling separuh love tu....


CODE:    011
SIZE : 15cm (H) x 10.5 cm (W)
HARGA: RM 6.00 (  RM5.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Thursday, January 20, 2011

KAD 010- khas utk tiefazatie

seterusnya kad yg very sweeeet...khas buat ifa...dia nak bagi kat someone...he3...dia nak pink,sweet,love, purple & roses for u...semua complete ye...ada pe2 kurang...?? komen sini ye???
ni kad yg paling senang & paling cepat zu siapkan...sbb mmg kena ngan jiwa zu..."LOVE"
lupa nak gtau...skrg zu dah ada label tuk setiap kad ye...ala, kiranya korang xkan lupa la sape yg wat kan??
nak baca apa kata penerima kad ni...{KLIK}

CODE:    010
SIZE : 15cm (H) x 10.5 cm (W)
HARGA: RM 8.00 (  RM7.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

KAD 009 - khas buat ezzat

seterusnya kad khas buat nurezzat...ezzat menaruh kepercayaan kat zu tuk design kad ni...
jadi beginila hasilnya dgn tema "SAKURA"...teringat lak lagu para-para sakura..nak tgk & dgr lagu tu {KLIK SINI}...nampak x bunga2 sakura tu gugur...wahhh...suka...


CODE:    009
SIZE : 15cm (H) x 10.5 cm (W)
HARGARM 8.00 (  RM7.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


Wednesday, January 19, 2011

KAD 008- khas utk Jassnani


Kad seterusnya dengan tema biru...ni la kad paling susah nak dapat ilham...he2...tapi ok kut rasanya kan???
rasa mcm dah betul kehendak jassnani kan??? 
nak tgk apa kata dia...{KLIK SINI}...


CODE:    008
SIZE : 15cm (H) x 10.5 cm (W)
HARGARM 8.00 (  RM7.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST) 
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)

Tuesday, January 18, 2011

BOOKMARK B002 - khas utk ibu ayra


ibu ayra..dah dapat bookmark dia...cepat betul abg posmen ni hantar...
ibu ayra nak roses pink & red...ada rama2, dan love...zu letakkan kat batang pokok tu....
sapa nak order...harga cam biasa je...

psttt...nak lihat apa kata IBU AYRA ttg BOOKMARK ni...
agak2 dia suka x?? kena la jenguk ye...he2..KLIK SINI ...

CODE:    B002
HARGARM 2.50(  RM2 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: FREE POSTAGE (NORMAL POST)
TEKNIK : QUILLING 
STATUS:  UPON REQUEST (atas permintaan)


Tuesday, January 4, 2011

QUILLING FLOWER POT (INDOOR PLANT)

zu dah mula start wat pasu bunga dari quilling (FLOWER POT)...mungkin xnampak jelas, maklumla...tgkap guna handset cabok je... . rasa boleh nampak lagi kan rupa pasu tu...ada ribbon, 3kuntum roses!!!
SAIZ: 3cm..kecik x?? he2...zu suka benda kecik2 & comel2 cam ni...
nak order x?? leh je...leh request je nak warna apa...susah sebenarnya nak wat quilling indoor plant ni...benda kecik, jadi memang kena buka mata besar2 wat ni....semua hasil kat atas ni...100% dari kertas ye...ribbon je x..he3..

HARGA : lau mcm atas ni RM 3.50 seunit  > 5pcs  RM 2.80 seunit
*harga berbeza ikut kuntum bunga yg diinginkan.

Image from glowtxt.com text generator

QUILLING ROSES

ni QUILLING jgk...tapi di potong berlekuk2..jadi hasil la macam gambar di atas...
sapa nak order..leh je...email zu, harga boleh di runding...mana tau nak wat tuk scrap-book kan??


Saturday, January 1, 2011

QUILLING PAPER


3hb nak dekat dah ni...jadi sape2 yg belum join contest & giveaway masih ada masa ye....ni zu duk sibuk2 potong paper tuk quiling..GIVEAWAY punya la ni...nak tggu ape la kad yg diinginkan oleh pemenang nanti...dah bersedia ni...5 pemenang, jadi akan ada 5 JENIS kad quiling yg berbeza...




aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...