MENARIK DISINI

,
. . . .
. .
.
.
. .
. .

WAJIB BACA NI!!!

****PERHATIAN!!! SEMUA KAD DI BLOG NI, MERUPAKAN SAMPEL ATAU ORDER YANG CUSTOMER YANG TERDAHULU...TIADA READY STOCK!! JIKA ADA PERMINTAAN DARI PELANGGAN, Zuneta's Card Craft AKAN HASILKAN KAD YG BARU, DAN ANDA BOLEH UBAH SEGALA BENTUK REKAAN,WARNA, TULISAN, DSB NYA...SBB BLOG NI, AKAN MENGUTAMAKAN IDEA & KEHENDAK ANDA SENDIRI...
****HARGA KAD TIDAK TERMASUK KOS POS LAJU.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG TEMPAHAN,
SILA RUJUK SEBELAH KANAN DI BAWAH "TEMPAHAN"
***untuk tempahan kad atas daya imiginasi/idea anda..sila maklumkan dan buat tempahan seawal 2-3.minggu sebelum tarikh akhir yang anda inginkan
Sebarang Pertanyaan Sila EMAIL@SMS (Sahaja) :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEBARANG PERTANYAAN:
EMAIL :

INFO PENTING !!!!

SEBARANG TEMPAHAN HANYA MELALUI EMAIL DAN SMS

Zuneta179@gmail.com
012-4935342 (SMS SAHAJA)

Tuesday, December 21, 2010

KAD 007- SMALL CARD

Small card ni...bersaiz kecil, khas untuk disertakan ngan hadiah...mcm contoh gmbar kat bawah ni...zu wat kad kecil ni..khas utk kawan zu..." SELAMAT PENGANTIN BARU" ye...simple je...he2...




CODE:    007
SAIZ:    10.5 CM x 7.5 CM  
HARGARM2.00 (  RM1.50 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: SETEM RM 0.50 & FREE NORMAL POST
TEKNIK : QUILLING 




Thursday, December 9, 2010

HIASAN KULIT BUKU

Hiasa kulit buku biodata...zu wat mcm liza nak ye???...semua draf dia yg wat, zu wat quilling je...leh la tgk hasilnya

selesai.....

THANKS
LIZA

Image from glowtxt.com text generator


Friday, December 3, 2010

KAD 006- SELAMAT HARI LAHIR

Ni adalah order dari customer baru zu...ni order yg zu dapat last minit tau...sehari je wat kad ni, esok kena pos...tuan punya badan nak warna ungu, tapi kat luar xnak corak love...dia nak yg sama mcm KAD INI ...tapi nak lain sikit..jadi ni la hasilnya...
lihat dah hasil last minit ni...dia jgk tempah BOOKMARK OO1(RAMA-RAMA)...zu bagi free setem, sampul. Zu guna tulisan tgn kat bhgian depan, sebab tu permintaan customer...
CODE:    006
SAIZ:    12.5 CM x 21CM  
HARGARM12.00 (  RM11 SEKEPING UTK PEMBELIAN > 5PCS)
FREE: SETEM RM 0.50 & SAMPUL
TEKNIK : QUILLING & POPUP


THANKS
KARTINA

KAD 005-KAD KAHWIN

Kad kahwin ni...SAMPEL je zu wat tuk tunjukkan kat kawan yg nak khwin tahun depan...kiranya xsiap g ni...tapi nak kongsikan dengan anda smua...mari kita lihat ye...



* Warna kad ni merah hati...saiz A4 yg dilipat 3 bahagian...zu letak ribbon ungu & ribbon oganza kat belakang tu....zu nak letakkan nama pengantin kat bawah yg ruang kosong tu...ok x??...
Ni sampel tau..terkuar lak gam tepi sblh kiri tu...sorry...mentang2 la sampel!!! malas tul...
Zu terangkan ye...dalam kad ni, biasa la...ada pantun,nama pengantin dsbnya...mesti tertanya2 mana peta rumah pengantin ye???...ala...jap ye...

hahaha....tu kan ada peta tu...xsesat la....sbnrnya lipatan bahagian ketiga tu, zu xletak gam sbb ada peta blkg tu...& dekat ruang kosong tu...zu nak letak gambar pengantin...mesti comel kan?...letak pic penganti dlm bentuk hati!!!!...setuju x wahai pembaca???...ada ke org yg sudi baca ni?

* .ni 1st kad kahwin yg zu wat, nak sponsor kawan khwin ni...plz...
lau ada sape nak order...leh jugak, gtau je warna tema anda...zu akan cuba wat sampel cam ni, bagi anda lihat dulu...lau dah setuju baru wat betul2....ok x?..


aik...tunggu jap...ada lagi...CLICK ON "OLDER POSTS"

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...